Sähkö-Buumi Oy

Vastuullinen sähkösaneerausten ammattilainen

Sähkö-Buumi Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva Instalco-talotekniikkakonserniin kuuluva sähköasennusalan moniosaaja. Toimipisteemme sijaitsee Haagassa ja työllistämme 30 sähköalan ammattilaista. Taloutemme on vakaalla pohjalla ja kuulumme parhaimpaan AAA+ luottoluokitukseen. Liikevaihtomme oli 5.2M€ vuonna 2022. Vastuuntuntoisena toimijana – kuten myös käyttämämme alihankkijat – kuulumme luonnollisesti tilaajavastuu.fi, veronumero.fi sekä ”Luotettava Kumppani”-palveluihin, joista Sähkö-Buumi Oy:n asianmukaisesti ja ammattimaisesti hoidetut tiedot voi aina halutessaan tarkistaa.

Sähkö-Buumi Oy:n päätoimiala on sähköurakointi ja valtaosa liikevaihdostamme tulee putkiremonttien yhteydessä tehtävistä haastavista sähköurakoista. Lisäksi toteutamme laajamuotoisia energiatehokkuushankkeita pääurakoitsijan roolissa. Vastuuntuntoisen projektitoteutuksen sekä asiakastyytyväisyyden taustalla on yli 30 vuoden aikana hankittu monipuolinen osaaminen ja ymmärrys vaativista urakkakohteista.

Korjausrakentamisen sekä energiatehokkuushankkeiden lisäksi ammattilaisemme tekevät myös muita sähköasennuspalveluita kuten vika- ja huoltopalveluita isännöintitoimistoille.

Vika- ja huoltokorjauksissa olemme panostaneet palvelun nopeuteen ja laatuun. Yrityksellämme on huoltoautoja, jotka liikkuvat pääkaupunkiseudulla ja ovat näin ollen nopeasti saatavilla.

Olemme osa Instalcoa

Paikallista läheisyyttä suuren yrityksen mahdollisuuksilla. Instalco edustaa valtakunnallisesti sekä Ruotsissa, Norjassa että Suomessa yhteensä 150:n tytäryhtiön ja yli 6200 työntekijän avulla.

Tietoa Instalcosta